Despre noi. Suntem doctori in sisteme de aer conditionat.

Echipa este formata in jurul lui Silviu, este unul dintre cei mai vechi specialisti romani din domeniu. A reparat prima instalatie industriala de racire aer in 1987, in calitate de ucenic. 

Intre 2005 si 2010 a condus Venteea, companie de servisare sisteme de aer conditionat din Madrid. Peste 1400 de clienti rezidentiali si companii au avut incredere in serviciile companiei infiintate de Silviu. In foto, Silviu in 2005 dupa servisarea unor sisteme AC la un centru comercial.

Silviu 15 ani mai tarziu. Mai grizonat, dar cu o vasta experienta in sistemele de AC.

"Poti fi sigur ca rezolvam orice problema tehnica la sistemele de AC. Suntem profesionisti. Dar suntem si parolisti, lucram ordonat, lasam curat. Confortul tau este important pentru noi. Aceasta mentalitate am imprimat-o echipei."

Zonele pe care le acoperim RAPID cu servicii de montaj, service si reparatii sisteme de aer conditionat sunt: (in ordine alfabetica)

In Ilfov: Afumați, Balotești, Buftea, Chiajna, Chitila, Ciolpani, Corbeanca, Dascălu, Dragomirești-Vale, Găneasa, Grădiștea, Gruiu, Moara Vlăsiei, Mogoșoaia, Nuci, Otopeni, Periș, Petrăchioaia, Snagov, Ștefăneștii de Jos, Tunari, Voluntari. Inclusiv in localitatile arondate celor din lista.

In Bucuresti (zona de nord) : Aviației Aviatorilor Băneasa Bucureștii Noi Dămăroaia Domenii Dorobanți Floreasca Gara de Nord Grivița Pajura Pipera Primăverii Romană Victoriei
Pentru restul zonelor din Bucuresti si Ilfov serviciile se realizeaza intr-un interval de 48-72 ore.

De ce sa apelezi la noi?

Super experimentati

Silviu, coordonatorul echipei, a reparat prima instalatie de racire aer in 1987, in calitate de ucenic. Este unul dintre cei mai vechi specialisti romani din domeniu.

Vei avea siguranta

Te anuntam cine vine, datele de identificare si ne legitimam cand ajungem. Toti membrii echipei au caziere judiciare si ti le pot prezenta daca le soliciti.

Vei avea confort

Folosim cipici de plastic atunci cand intram in interiorul casei tale. La final, aspiram si facem curat in locul unde am desfasurat interventia. Poti fi relaxat.

Poti plati cu cardul

Echipele noastre dispun de POS mobil si poti efectua plata cu cardul, in siguranta. Desigur, poti plati si in numerar sau prin internet banking.

Vei avea o experienta de 5*

Suntem politicosi, respectuosi si discreti. Suntem singura companie de profil din Romania care face angajatilor training de Customer Satisfaction.

Cateva opinii de la clienti din Ilfov si Bucuresti

Ana Maria G
Resedinta Corbeanca
Read More
Am solicitat igienizarea a trei instalatii AC de acasa. La finalul operatiunii au aspirat si curatat impecabil locul unde lucrasera. Am ramas placut impresionata.

A durat 2 ore. Si apoi inca 30 minute de conversatie agreabila la o cafea intre sotul meu (cetatean spaniol) si Silviu care vorbeste fluent spaniola.

Exceptionala atitudinea echipei.
Gabriel T
Vila in Otopeni
Read More
Montajul a doua AC la o vila. Am primit pe whatsapp cu 1 zi inainte numele celor 2 persoane care vor realiza montajul.

S-au prezentat a doua zi la ora programata, s-au legitimat si au lucrat excelent: timp scurt de montaj si atentie la detalii. Au folosit cipici din plastic cand reveneau in casa.

Servicii excelente, mult peste asteptari. Recomand fara ezitare.
Alexandru M
Centru Medical cu acoperire nationala
Read More
Colaboram pentru servisarea catorva zeci de aparate AC si sisteme de climatizare aflate in clinicile si spitalele institutiei noastre din Bucuresti si Ilfov.

Igienizarile si service AC au proceduri speciale in domeniul medical. Sunt profesionisti, bine organizati si promti. Timpul mediu de remediere este de 4 ore de la raportare sau 24 ore daca necesita piese de schimb.

Cum te putem ajuta ?

Iti raspunde  Silviu, "doctor" in sisteme de aer conditionat.

sau Whatsapp
Cum te putem ajuta?

Luni – Sambata intre orele 09 – 19

Oricand. Dureaza 1 min sa-l completezi.

Te vom contacta in cel mai scurt timp. Esti pe maini bune. Promitem.